Bogsults menneske

Jeg er en bogsulten lystlæser med hang til at skabe læseheller flere steder i huset, men helst liggende, så læsningen kan kombineres med en lille lur. Jeg falder nemlig ofte i søvn, når jeg læser. I starten var det fordi jeg overanstrengte mine øjne, så fik jeg læsebriller, nu falder jeg mest i søvn på grund af den liggende position, der for mig er så stærkt forbundet med søvn, at jeg slumrer hen, når jeg lægger mig, med mindre jeg læser noget ekstremt spændende.

Jeg har læst det meste af mit liv, da jeg var barn, læste jeg, da jeg var ung læste jeg, særligt da jeg studerede læste jeg meget, så fik jeg børn og fuldtidsarbejde og læste ikke så meget mere. Så kom krimierne og jeg læste igen, drevet frem af plottet og nu læser jeg alt andet end krimier og jagter altid den poetiske læsning, det smukke i sproget og den næste store læseoplevelse. Den sidste store læseoplevelse havde jeg med Audur Ava Ólafsdóttirs Stiklingen. Her ligger jeg og læser Dy Plambecks Til min søster og jeg har glemt brillerne, så om lidt sover jeg nok.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *